Anode Energie

Anode Energie gaat al heel wat jaartjes mee op onze energiemarkt en werd opgericht in 2001. Anode Energie levert in Nederland energie en gas aan zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. In Barendrecht is het hoofdkantoor van Anode gevestigd waar u terecht kunt voor vragen over uw energiecontract. Anode is de afgelopen jaren enorm gegroeid en handelt ook in groene CO2 neutrale producten dit omvat inkoopcontracten met duurzame producten. Hiervoor is het Anode Biomass Centre opgericht die weer zetelt in Apeldoorn.

Wat biedt Anode mij?

Bij Anode kunt u uit verschillende energiecontracten kiezen: 1 jaar Vast, 2 jaar Vast, 3 jaar Vast en een variabel contract. Klant bij Anode en wilt u graag deze tarieven vergelijken met de rest van de energieleveranciers? Dat kan start dan nu met vergelijken energie en bereken uw hoogst mogelijke voordeel. Het vergelijken van de verschillende energie en gas tarieven levert u altijd een besparing op. Deze besparing is afhankelijk van wat u momenteel aan Anode of een andere energieleverancier betaalt. Door de goedkoopste energieleverancier uit te kiezen zult u uw voorschotbedrag kunnen verlagen. Op jaarbasis zal de korting op kunnen lopen naar 700 euro per jaar dit bedrag is gebaseerd op de situatie als u nooit eerder bent overgestapt.

Veel geld besparen met overstapkorting

Bent u wel eens overgestapt dan zal de korting altijd nog dik €350 per jaar zijn. Dat scheelt toch gauw €25 per maand aan kosten. Diezelfde €25 kunt u weer uitgeven aan andere diensten of producten. Of u spaart het gewoon op zodat u bijvoorbeeld een weekendje weg kunt.

Adresgegevens

  • Anode Energie
  • Noldijk 31
  • 2991 VH Barendrecht
  • 0180 – 64 44 04
  • klantenservice@anode.nl