DGB Energie

Eerlijke energie van DGB Energie deze energieleverancier richt zich met name op de agrarische sector. Ook particulieren kunnen nu terecht bij DGB energie voor een energiecontract. De energieleverancier levert 100% duurzame energie. Hun groene stroom aanbod is voor grotendeels afkomstig uit biomassa energie, en een kleiner percentage uit windenergie en zonne-energie. 

DGB ondersteunt al jaren de agrarische sector

De Groene Belangenbehartiger is de volledige naam van DGB Energie kopen hun groene energie rechtstreeks in bij de agrariërs. Op die manier kunnen zij de opgewekte energie weer leveren aan hun klanten. Ze behartigen ook andere zaken van hun klanten en helpen met het besparen op de energiekosten. Ze geven adviezen over hoe er het beste bespaard kan worden in het bedrijf bijvoorbeeld. De medewerkers van DGB Energie bieden een hoogwaardige kwaliteit wat zich weer uit in een uitmuntende klantenservice.

Vergelijk alle groene energiedeals op Vergelijken-energie.nl

DGB Energie vergelijken met de rest van het overige energie aanbod? Bekijk met onze Energievergelijker welke energieleveranciers de beste groene energiedeals voor u hebben.  De beste energiedeal is de deal die u minder laat betalen voor uw energie en gas. Overstappen is een simpel klusje en nog altijd gratis. U hoeft niet meteen te beslissen dat kan op een tijdstip wanneer u daaraan toe bent. Besluit u toch om van de aanbieding af te zien? Annuleren kan binnen 14 dagen vanaf het moment dat u overgestapt bent.

Adresgegevens

  • Lange Spruit 1a
  • 7773 NE Hardenberg
  • 0523 – 68 33 39
  • www.dgbenergie.nl