Eneco

Eneco is ontstaan na verschillende fusie’s om uiteindelijk door te gaan als Eneco in 1995. Het bedrijf heeft de afgelopen tien jaar verschillende veranderingen doorstaan. Zo besloten in 2008 een duurzame koers te gaan varen en investeren dan ook in verschillende duurzame energieprojecten. Het meest recente project is de Norther Offshore windpark dat in België moet verrijzen. Dit windpark kan 400.000 huishoudens in hun energiebehoefte voorzien. 

Eneco en haar activiteiten

Voor Eneco is het optimaliseren van haar portefeuille belangrijk daarom breiden ze steeds verder uit. Een ander item waarmee ze de laatste tijd het nieuws hebben gehaald is de verplichte opsplitsing van haar netwerktak. Sinds 1 februari is de energieleverancier dan ook alleen verder gegaan als de Eneco groep en is het netwerkbeheer ondergebracht in de Stedin Groep.

Betaalbare energie van Eneco

Eneco biedt betaalbare energieprijzen in de vorm van groene stroom. Hollandsewind is een product waarvoor je kunt waarbij je ook nog eens een windkrachtkorting ontvangt. Dat wil zeggen hoe harder de wind waait hoe hoger de korting is. Vergelijk zelf de Eneco tarieven en beslis of dit iets voor u is. Het combipakket EcoStroom en Aardgas 1 jaar is ook zo’n voorbeeld. Een jaar lang een vaste lage prijs betalen voor uw energie en gas.

Adresgegevens

  • Marten Meesweg 5
  • 3068 AV Rotterdam
  • 0900 – 0201
  • www.eneco.nl