Fenor

Fenor is een van oorsprong Friese energieleverancier dat zetelt in de stad Heerenveen. Deze energieleverancier werd opgericht in 2012 door een groep van ondernemers die een ervaring genieten van 30 jaar in onze energiemarkt. Fenor heeft klanten in de zakelijke markt en zij leveren energie en gas aan consumenten in Noord Nederland. 

Fenor tarieven vergelijken?

Klant van Fenor energie en wilt u toch uw huidige tarieven met de rest van de overige energietarieven vergelijken? Dat kan, u hoeft hiervoor alleen maar uw verbruik en adresgegevens in te vullen en onze energievergelijker doet de rest voor u. Aanmelden bij Fenor doet u via hun online aanmeldformulier. Bent u benieuwd naar hun tarieven? Dan kunt een offerte opvragen bij deze Friese energieleverancier. Fenor biedt contracten van 1, 2 en 3 jaar en een variabel contract.

Energietarieven van alle energieleveranciers vergelijken

Het aanbod aan energieleveranciers in Nederland is ontzettend uitgebreid waardoor we altijd wel een goedkopere energieleverancier kunnen vinden. U kunt uw zoektocht zo aanpassen dat het vinden van een geschikte aanbieding een koud kunstje is. U kunt uw voorkeuren aangeven zoals een klantenservice die goed scoort of de looptijd van het contract. Andere voorkeuren bestaan ook, het kan zijn dat u persé groene energie wenst en dat is een goed streven. Vergelijken-energie.nl heeft alle energie aanbiedingen voor u verzameld in haar energievergelijker.

Start dus direct met energie vergelijken en bekijk of er een geschikte aanbieding voor u bij zit.

Adresgegevens

  • Fenor B.V
  • Mercurius 6
  • 8448 GX Heerenveen
  • Telefoon 085 – 77 33 120
  • www.fenor.nl