Huismerk energie

Huismerk energie is een duurzame energieleverancier dat gelooft in energie dat afkomstig is van een lokale bron. En iedereen kan daar zijn steentje aan bijdragen volgens de energieleverancier. Zij werken hiervoor samen met andere partijen die dezelfde doelstelling najagen.

Verschillende groene projecten van Huismerk Energie

Als u meer wilt weten over hun lokale energieproducten dan kunt u op basis van uw postcode en energieverbruik de lokale energie aanbiedingen bekijken. Kies uit projecten met windkracht of zonnepanelen want daar zijn de meeste projecten van beschikbaar. Ook bio energie en waterkracht word op kleine schaal aangeboden.

Welke energieleverancier biedt de goedkoopste groene energie?

Naast Huismerk energie zijn er nog tal van duurzame energieleveranciers door alle energieleveranciers met elkaar te vergelijken zult u de beste prijs voor uw energie en gas kunnen vinden. Vergelijken-energie.nl helpt u daarbij zodat u optimaal kunt besparen op uw energiekosten. Met groene lokale energie bent u samen met de energieleverancier goed bezig het klimaat te vergroenen. Benieuwd welke duurzame energieleverancier het beste bij u past? Start dan gelijk met energie vergelijken en vindt dat uit.

Wat gaat u doen?

Huismerk energie biedt een 1 jarig, 3 jarig en een variabel energiecontract. Bij het kiezen van een lokaal project kunt u tevens meer informatie lezen over de soort centrale. Ook de opwek capaciteit kan bekeken worden. Wist u bijvoorbeeld dat u met Huismerk Energie waterdelen kunt aanschaffen? Op die manier investeert u mee in een heuse waterkrachtcentrale gesitueerd in Sint Michielsgestel.