Kringloop Energie

HVC groep houdt zich bezig met het afvalbeheer op een duurzame wijze, daaruit is kringloop energie ontstaan. Kringloop energie levert dus duurzame energie dat afkomstig is van restwarmte, biomassa, zonne-energie, windenergie en geothermische energie. Deze duurzame energie komt weer bij huishoudens en bedrijven terecht.

Kringloop energie wekt eigen duurzame energie op

Zo wordt er restwarmte geleverd aan huishoudens in de buurt dat afkomstig is uit het Westland. Maar er zijn meerder projecten waaronder zonnepanelen projecten, windprojecten. En er word ook restafval verbrand in de afvalenergiecentrales de vrijgekomen warmte bereikt op die manier dus de huishoudens. Biomassa is ook een goed voorbeeld want de HVC Groep heeft een bio-energiecentrale waarbij afvalhout en slib wordt verbrand. Biogas wordt verkregen in de vergistingsfabrieken van HVC Groep.

Kringloop energie levert contracten met de volgende looptijden: 1 jaar vast, 3 jaar vast en een variabel contract.

Adres gegevens

  • Jadestraat 1
  • 1812 RD Alkmaar
  • telefoon: 088 – 6464100
  • www.kringloopenergie.nl

Vergelijken-energie.nl voor de beste energie aanbiedingen

In onze energievergelijker zult u regelmatig Kringloop energie aanbiedingen aantreffen. U kunt deze vergelijken met andere duurzame energieleveranciers om zo de goedkoopste groene energie te vinden. Vergelijken-energie.nl vergelijkt onafhankelijk en objectief de aanbiedingen voor u. Op die manier kunt u snel bekijken welke energieleveranciers de goedkoopste energie bieden.